čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Tip: Plánujete svatbu? Nechte se inspirovat na Svatebním dni na Zámku v Náměšti na Hané

Svatební agentura Skvělá svatba ve spolupráci s Městysem Náměšť na Hané pořádá 11. září Svatební den. Uskuteční se na místním zámku od 10 do 17 hodin a pro návštěvníky je připraven bohatý program, který je provede přípravou svatby.

Akce začíná v 10 hodin a bude slavnostně zahájena s Romanem Pachtou a herečkou Alenou Antalovou, kterou můžete znát například ze seriálu Pojišťovna štěstí. Návštěvníkům se představí firmy a dodavatelé svatebních služeb, také budou moci ochutnat dorty, podívat se na přehlídku svatebních a společenských šatů i ukázku účesů a líčení.

Zajištěný je také kulturní program v podobě hudebního vystoupení Eltona „Elly Jay“ Lodewyka a smyčcového kvarteta Desigual Quartet. Koncerty mají sloužit nejen jako kuturní vložka, ale také jako inspirace pro výběr hudby na obřad. Svatební agentura Skvělá svatba na akci poskytne rozhovor, kde se můžete dozvědět více o tom, jak naplánovat obřad a co vše agentura zařídí.

Vzít s sebou můžete i děti, pro které je zde připraven zábavný program. Na závěr dne proběhne soutěž Staň se nevěstou! a také losování svatební tomboly. Vstupné na akci je dobrovolné a vybrané peníze podpoří místní Rodinné centrum Pohádka, které pomáhá rodinám s péčí o dítě.

Čtěte více:

Autoři | Foto ssvatba.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.