neděle 5. května 2024 Klaudie

Společnost

POČASÍ NA NEDĚLI: Na začátku dne bude oblačno až zataženo, pak se vyjasní

Zpočátku oblačno až zataženo, během dne postupně polojasno až skoro jasno. Nejvyšší teploty 28 až 31 °C, na horách 21 až 25 °C. Mírný jižní až jihozápadní vítr 3 až 7 m/s. Mějte fajn neděli!

Sedm parkovacích automatů v Jeseníku čeká v příštím roce výměna

Menší spotřebu energie a více způsobů platby, to budou hlavní přednosti nových parkovacích automatů v Jeseníku. Nahradí tak ty stávající, kterých je celkem sedm.

Opilý muž nasedl do auta a odjel pryč. Strážníci ho zastavili, nadýchal 2,84 promile

Policie přijala telefonické oznámení o muži, který v podnapilém stavu sedl do auta a odjel pryč. Strážník na operačním středisku využil městského kamerového dohlížecího systému a za jeho pomoci zmíněné auto zaznamenal, jak projíždí ulicí a parkuje.

Stovky čápů se slétají na střední Moravě, kde loví hraboše. Největší hejno bylo spatřeno u Kožušan

V souvislosti s přemnožením hrabošů polních se v posledních týdnech na Olomoucku, Přerovsku, Prostějovsku i na Kroměřížsku objevila velmi početná hejna čápů bílých. Jde o ptáky, kteří již vyvedli mláďata a nyní se vydali i s mláďaty na cestu do...

V přerovském metalšrotu hořelo nákladní auto. Požár způsobil škodu za tři miliony

V Přerově, místní části Velká Dlážka došlo včera před devatenáctou hodinou k požáru nákladního auta. K incidentu došlo v areálu metalšrotu.

Invalidní senior se vydal na houby do lesa, kde se mu pokazil vozík. Do pátrací akce byl zapojen i vrtulník s termovizí

Ve středu po deváté hodině večer oznámila žena na tísňovou linku , že postrádá svého tchána. Ten ráno vyrazil na houby do lesa k Alojzovu, a to na elektrickém vozíku.

POČASÍ NA SOBOTU: Ráno se budou tvořit mlhy, přes den bude postupně až oblačno

Jasno až polojasno, ráno ojediněle mlhy. Během dne postupně až oblačno. Nejnižší noční teploty 13 až 9 °C. Nejvyšší denní teploty 22 až 26 °C. Slabý, během dne mírný jižní až jihozápadní vítr 2 až 5 m/s. Mějte fajn sobotu!

Recidivista ukradl v olomouckém supermarketu vlhčené ubrousky, nealko a čokoládu

Včera kolem deváté hodiny večer byl v jednom z olomouckých supermarketů přistižen třicetiletý muž z Chomutovska při krádeži.

V Litovli vyslyšeli volání po venkovním fitku. Vzniklo zde nové workoutové hřiště

V Litovli otevřeli nové workoutové hřiště. Již nějakou dobu město zaznamenávalo poptávku po tomto typu venkovního cvičení, proto se rozhodlo k nákupu cvičební sestavy. Hřiště najdete mezi loděnicí a městským koupalištěm. Dodavatelem sestavy byla...

V Olomouci probíhá třináctý ročník mezinárodního mítinku tělesně postižených Czech Open

Atletický klub Olomouc po loňské rekonstrukci stadionu pořádá 13. ročník mezinárodního mítinku tělesně postižených Czech Open.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.