sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Společnost

FOTO: Prostějovský skatepark prochází modernizací. Hotovo bude v květnu

Práce v prostějovském skateparku začaly loni, kdy byly odstraněny stávajících prvky, které již neodpovídaly současným požadavkům. Vznikla nová plocha s asfaltobetonovým povrchem, který bude eliminovat nežádoucí nerovnosti.

AKTUÁLNĚ: Hasiči zasahují u rozsáhlého lesního požáru v Potštátu. Vyhlášen byl III. stupeň

Hasiči právě zasahují u požáru v Potštátu na Hranicku. Letecké hašení bylo ukončeno, ale pokračuje postupné procházení, rozhrabávání větších ohnisek a důkladné prolévání vodou. U tohoto požáru byl vyhlášen III. stupeň PP.

Tourism Expo nabídne lázeňskou kolonádu s minerálními prameny, cvičení i přednášky

Prožijte veletrh cestovního ruchu a lázeňství Tourism Expo ve dnech 5. – 6. dubna na Výstavišti Flora Olomouc. Projděte se kolonádou, ochutnejte lázeňské prameny, protáhněte své tělo na lekci jógy a nenechte si ujít festival cestovatelských...

Olomouc se zapojí do akce Česko svítí modře. Modře se rozsvítí Vila Primavesi

I letos se město Olomouc zapojí do akce Česko svítí modře, která si klade za cíl rozšiřovat povědomí o autismu v rámci Světového dne informovanosti o autismu, který připadá na 2. dubna. Stane se tak pošesté v pořadí, poprvé se Olomouc zapojila v...

K nové sezoně zve rozárium, botanická zahrada i alpinum. Návštěvníky čeká nové osvětlení i nábytek

Měsícem dubnem se otevírá nová návštěvnická sezona olomouckého rozária, přilehlé botanické zahrady a alpina, které má ve správě Výstaviště Flora Olomouc.

Zloděj vykradl sklep v ulici Rožňavská. Odnesl si rybářskou výbavu za tisíce

Z trestných činů krádež a porušování domovní svobody je podezřelý zatím neznámý pachatel, který v době z 31. března na 1. dubna, vykradl jednu ze sklepních kójí na ulici Rožňavské v Olomouci, části Nové sady.

V sobotu v Olomouci odstartuje turistická sezóna. Nabídne nové turistické trasy, mobilní aplikaci i tradiční akce

V Olomouci startuje turistická sezóna a nabídne nové prohlídky, tradiční akce, ale i možnost prohlédnout si památky přes mobilní aplikaci. Turistická sezóna bude letos zahájena v sobotu 6. dubna.

Opilý cyklista naboural do Renaultu. Z místa nehody se pokusil ujet

Včera po osmé hodině večer se stala dopravní nehoda v Prostějově. Sedmadvacetiletý cyklista jel Okružní ulicí od okružní křižovatky v Brněnské k Určické ulici.

Senior zapomněl, kde zaparkoval své auto. V hledání mu pomohla policie

Včera po půl šesté večer se na operační středisko Městské policie Olomouc obrátili policisté ze státní policie kvůli spolupráci při nalezení auta, jehož ztrátu ohlásil jedenasedmdesátiletý muž.

Řidič zapomněl zabrzdit auto, to se samo rozjelo a nabouralo další dvě auta

Dnes po druhé hodině ranní vyjížděli policisté do obce Přestavlky k nahlášené dopravní nehodě.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.