pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Začátek týdne bude takřka letní, pak ale teploty klesnou

Na začátku pracovního týdne se na nás bude smát sluníčko a teploty se přehoupnou i přes dvacet stupňů Celsia, v druhé půli týdne však příjde ochlazení a příjdou i občasné dešťové přeháňky.

Pondělí 4. dubna

Začátek týdne příjemně naladí svými teplotami, které budou atakovat 20 stupňů Celsia. Obloha by měla být takřka bez mráčku, deštníky můžete nechat doma. Pozor ale na silnější jižní vítr.

Úterý 5. dubna

Úterý bude nejteplejším dnem týdne, teploty se přehoupnou přes dvacítku, a stejně jako v pondělí, i v úterý můžeme čekat jasno, vítr se ale uklidní, a neuvidíte ani jednu spadenou dešťovou kapku.

Středa 6. dubna

Středa s sebou přinese mírné ochlazení, teploty se budou pohybovat kolem patnácti stupňů Celsia. Olomoucký kraj však kolem poledne zasáhnou přeháňky, tentokrát si tedy již deštník z domu vezměte.

Čtvrtek 7. dubna

Ve čtvrtek si s teplotou ještě o stupínek pohoršíme, nejvyšší denní teploty čekáme kolem 14 stupňů Celsia. Přeháňky budou jen ojedinělé, obloha bude ale přes den zatažená.

Pátek 8. dubna

V pátek dopoledne můžete čekat přeháňky a teploty mírně stopnou. Meteorologové nejvíce předpokládají 17 stupňů Celsia.

Víkend

V sobotu i neděli se dá očekávat nebe bez srážek a teploty okolo patnácti stupňů Celsia, přičemž neděle bude z obou dnů teplejší.

Čtěte více:

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.