pondělí 29. dubna 2024 Robert

Ostatní sporty

Boxerský turnaj policistů a zaměstnanců Ministerstva vnitra proběhne už v pátek

Sportovní klub policie Moravan Prostějov ve spolupráci s BC DTJ Prostějov a s podporou statutárního města Prostějova pořádá v pátek 12. října první ročník boxerského turnaje pro policisty a občanské zaměstnance Ministerstva vnitra.

Basketbal Olomouc slaví skvělý vstup do sezony a po třech výhrách je v čele tabulky

Basketbal Olomouc zažívá jeden z nejlepších vstupů do sezony. Tým hraje první ligu v basketbale mužů již 6. sezonu a jen v roce 2016 se podařilo první tři utkání v řadě vyhrát. Letos je to o to cennější, že jde o dvě vítězství z venkovních zápasů...

Premiere Cinemas v Olomouci bude už podruhé hostit Mezinárodní festival outdoorových filmů

Multiplex PREMIERE CINEMAS Olomouc v Šantovce hostí již podruhé Mezinárodní festival outdoorových filmů. Ten proběhne od neděle 7.10. do úterý 9.10. 2018.

Olomoucké volejbalistky začnou nový ročník turnaje MEVZA proti Mariboru

Zatímco většina týmů má volno a ladí poslední detaily na víkendový vstup do nového ročníku extraligy, pro Olomoučanky to neplatí. V úterý zamíří k utkání Středoevropské ligy do Slovinska, kde odstartují nový ročník mezinárodní soutěže proti...

VIDEO: Ve Sportovním klubu Véska začíná zimní sezóna. Láká na klidné prostředí i akci pro badmintonisty

Ve Sportovním klubu Véska poblíž Olomouce pomalu ale jistě začíná zimní sezóna. S sebou přináší klidné prostředí se zázemím mnoha sportů a bohatou wellness nabídkou, a to jen několik málo minut od Olomouce.

Olomoučtí hasiči uspěli na Světových hasičských hrách v Jižní Koreji, přivezli pět medailí

Fantastického úspěchu na světových hasičských hrách v Jižní Koreji (World Firefighters Games 2018) dosáhla česká reprezentace hasičů v disciplínách TFA, jejíž součástí jsou i dva profesionální hasiči HZS Olomouckého kraje - Michal Přecechtěl...

V Koutech nad Desnou již tradičně odstartuje další ročník závodu Beer Treking 2018

Už v sobotu 6. října v pravé poledne odstartuje v Koutech nad Desnou další ročník závodu Beer Treking 2018. Na závodníky čeká 14 kilometrů po kopcích Jeseníku a šest zastávek, jde na ně bude čekat pivo.

Olomoucké volejbalistky v přípravě dál vítězí. Ovládly mezinárodní turnaj v Praze

Týden po zisku poháru na domácím turnaji Tomi-Remont Cup si volejbalistky Univerzity Palackého připisují další prvenství, když se čtyřmi výhrami ovládly pražský Mizuno Cup. V hlavním městě se letos sešla silná konkurence. Z německé Bundesligy...

Ve čtvrtek proběhne na Horním náměstí v Olomouci 13. ročník Hanácké laťky, přijede opět i Jaroslav Bába

Už ve čtvrtek 13. září to bude na olomouckém Horním náměstí žít atletikou, konkrétně disciplínou ve skoku do výšky. Bude se totiž konat 13. ročník tradiční Hanácké laťky, a lidé se zase mohou těšit na nejlepší tuzemské závodníky v této disciplíně.

Od pátku do neděle se na lazeckém závodišti uskuteční parkurové závody v rámci Ceny Olomouckého kraje

Od pátku 7. září do neděle 9. září budou v areálu závodiště na olomouckých lazcích probíhat parkurové závody v rámci Ceny Olomouckého kraje.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.