čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Doprava

Autojeřáb sjel ze silnice do příkopu, nehodou vznikla škoda za 52 tisíc korun

Včera odpoledne se v obci Polom stala havárie autojeřábu. Škoda, která vznikla byla vyčíslena na 52 tisíc korun.

Na silnicích na severu Olomoucké kraje leží rozbředlý sníh, buďte opatrní

Silnice na severu Olomouckého kraje pokrývají zbytky rozbředlého sněhu. Počítat s tím musejí řidiči na Jesenicku, místy i na Šumpersku. Se zvýšenou opatrností musejí projíždět přes Červenohorské sedlo, podle Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) je...

Řidič měl problém s řadicí pákou, čelně narazil do stromu a zranil se

K nárazu Škody Felicie do stromu došlo v pondělí 19. listopadu o půl druhé odpoledne mezi Šumperkem a Hrabenovem. Čtyřiasedmdesátiletý řidič měl problémy s přeřazením rychlostního stupně a vyjel vpravo mimo silnici.

VIDEO: Zfetovaný řidič ujížděl policii olomouckými ulicemi. U jeho spolujezdkyně poté našli plnou injekční stříkačku

V pátek 16. listopadu po čtvrté hodině odpolední došlo v Černovíru k automobilové honičce. Řidič totiž odmítl zastavit policejní hlídce a začal jí ujíždět. Po stovkách metrů se podařilo dvěma policejním autům řidiče zastavit.

V pondělí 19. listopadu po osmé hodině ráno došlo v Mohelnici v ulici Uničovská k dopravní nehodě osobního a nákladního auta. Náklaďák se v místě převrátil na bok a řidič zůstal zaklíněný v kabině.

Z auta spadla ocelová tyč, která poškodila auto jedoucí v jiném pruhu. Policie hledá svědky

Policie se obrací na veřejnost při hledání svědků nehody, která se stala 15. listopadu 2018 před desátou dopolední na 302. kilometru dálnice D1 mezi Lipníkem nad Bečvou a Hranicemi ve směru jízdy od Olomouce.

Opilý cyklista narazil do obrubníku a upadl. Policii nadýchal přes tři promile

V pondělí 19. listopadu 2018 před šestou hodinou ráno upadl šestatřicetiletý cyklista v ulici Technologické v Olomouci. Cyklista chtěl najet do jednoho z areálů, ale najel na betonový obrubník a upadl. Později policii nadýchal 3,2 promile.

V příštím roce čeká Prostějov modernizace dopravního terminálu v centru města

Více než třicet milionů korun plánuje příští rok investovat prostějovská radnice do modernizace dopravního terminálu veřejné dopravy na Floriánském náměstí v centru města.

Žena s propadlým řidičákem a technickou u svého auta srazila cyklistku, která jela po hlavní silnici

Ke srážce Volkswagenu Passat s cyklistkou došlo v pátek 16. listopadu 2018 před půl sedmou ráno v křižovatce ulic Dolní Novosadská a Keplerova v olomouckých Nových sadech.

Mezi Dolany a Tovéří došlo ke střetu mezi osobním autem a cyklistou. Policie hledá svědky nehody

Dopravní policisté se obrací na veřejnost v žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, ke které došlo mezi Dolany a Tovéří v neděli 18. listopadu před sedmou hodinou večerní. Osobní auto se tam střetlo s cyklistou, který se zranil.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.