středa 24. dubna 2024 Jiří

Doprava

Traktorista se lekl protijedoucího náklaďáku a strhl řízení stroje, srazil chodkyni u kraje vozovky

V pondělí 24. září po desáté hodině dopoledne došlo ve Velkých Losinách k dopravní nehodě traktoru, který srazil chodkyni u silnice.

Policie pátrá po dvou výrostcích na kole, kteří srazili na chodníku v Neředíně seniorku a zranili ji

Policie se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání o dvou nezletilých chlapcích, kteří měli při jízdě po chodníku ve středu 19. září v Neředíně srazit pětasedmdesátiletou chodkyni.

Policie pátrá po řidiči SUV, který zapříčinil zranění cyklisty na křižovatce u Střelnice

Policisté dopravního inspektorátu pátrají od pátku po řidiči zeleného SUV, který na známé křižovatce u Střelnice zapřičinil zranění cyklisty. Vjel mu totiž do cesty z vedlejší silnice.

Opilý řidič nezvládl zatáčku a skončil s autem ve stromě. Při kolizi se zranila jeho spolujezdkyně

V sobotu 22. září před půl šestou ráno havaroval řidič s osobním autem na silnici mezi Kozovem a Doly. Policisté na místě zjistili, že řidič před jízdou pil.

Policie hledá svědky nehody mezi Octavií a Volvem, která se stala začátkem září

Policie hledá svědky nehody, kteří by mohli pomoci při jejím vyšetřování. K nehodě došlo v neděli 2. září 2018 deset minut po desáté hodině dopoledne v Šumperku ve světelné křižovatce ulic Lidická a Jeremenkova. Na místě se střetla řidička Volva,...

Dobrá zpráva pro přerovské seniory. Od pondělí bude fungovat nová zastávka u Pečovatelského domu

V pondělí 24. září bude zahájen provoz na nové autobusové zastávce ve Sportovní ulici v Předmostí. Její stavbu si vyžádali senioři z Pečovatelského domu, kteří potřebovali zkrátit docházkovou vzdálenost k autobusu. Nová zastávka stála město...

V Řepčíně i Černovíře jsou nové přechody pro chodce

Nové přechody pro chodce i osvětlení má křižovatka ulic Křelovská, Řepčínská a Svatoplukova v Řepčíně. Nový přechod je od konce prázdnin také v Jablonského ulici v Černovíře. V Olomouci je asi čtyři sta přechodů pro chodce a každý rok vznikne...

Zkouřený řidič felicie se nevěnoval řízení, naboural do dvou zaparkovaných aut

Osmadvacetiletý řidič felicie se včera patrně plně nevěnoval řízení a v ulici 28. října v Jeseníku naboural při projíždění mírnou levotočivou zatáčkou do zaparkovaného BMW 520d, které následně narazilo do vedle něj zaparkovaného automobilu Hyundai.

U supermarketu Billa v Jeremiášově ulici v Olomouci se ve čtvrtek odpoledne srazila dvě osobní auta. Při nehodě byli zraněni řidiči obou aut a byli převezeni k ošetření do Fakultní nemocnice v Olomouci. Hasiči provedli protipožární opatření a na...

FOTO/VIDEO: Motorkáři ukončili sezónu darováním krve ve Fakultní nemocnici v Olomouci, darovali přes šest litrů

Motorkáři darovali krev na Transfuzním oddělení Fakultní nemocnice v Olomouci už pošesté. Akce se účastní motorkáři převážně z Grygova, ale může se připojit v podstatě každý, kdo miluje motorky. Podívejte se na fotky a video z darování krve.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.