úterý 14. května 2024 Bonifác

Doprava

Na dálnici havarovala záchranka, její řidič jel po zasněžené silnici příliš rychle

Ve středu 7. února před pátou hodinou odpolední došlo na dálnici D46 ve směru na Prostějov k havárii záchranky. Její řidič jel příliš rychle a na zasněžené silnici dostal smyk, načež havaroval do svodidel.

Město chystá novinky v placení parkovného. Bude webová aplikace a půjde platit za kratší dobu

Olomoučany i návštěvníky města čekají v dohledné době změny k lepšímu, co se parkování týče. Jednak vznikne aplikace, přes kterou se bude dát pohodlně parkování platit, řidiči budou ale také moci platit za kratší dobu parkování.

Na silnici někomu vypadl kus železa, řidič dodávky na něj najel a skončil v příkopu

Dvaačtyřicetiletý řidič, který řídil dodávku podle svých slov najel na kovový profil, který ležel na silnici. Následkem toho muž podle svých slov nezvládl řízení a vyjel vpravo mimo silnici. Na příkrém svahu příkopu se pak dodávka převrátila na...

Jednadvacetiletý řidič dostal smyk na dálnici a po kotrmelcích skončil v poli, byl převezen do nemocnice

Nehoda se stala v úterý 6. února krátce po páté hodině ranní na 17. kilometru dálnice D46 ve směru od Brodku u Prostějova na Prostějov. Jednadvacetiletý řidič auta Volkswagen Golf nezvládl řízení a skončil v nemocnici.

Sedm lidí bylo zraněno při hromadné nehodě minibusu a tří aut

Při dvou nehodách minibusu, dodávky a dvou osobních automobilů se v úterý 6. února časně ráno u Písařova na Šumpersku zranilo sedm lidí, které záchranáři převezli do nemocnic. To řekl mluvčí záchranné služby Pavel Lampa. Původní informace od...

Šestadvacetiletá řidička usedla za volant pod vlivem drog a se zákazem řízení

Šestadvacetiletou řidičku Škody Fabia zastavili policisté v rámci silniční kontroly v pondělí 5. února dopoledne ve Štěpánově na Olomoucku. Při kontrole hlídka zjistila, že žena je na drogách a má vystavený zákaz řízení.

AKTUALIZOVÁNO: Silnice mezi obcemi Bukovice a Písařov je po těžké nehodě opět průjezdná

Dnes krátce před pátou hodinou ranní se stala vážná nehoda dodávky, mikrobusu a dvou osobních vozidel mezi obcemi Bukovice a Písařov na Šumpersku.

Řidič narazil do stromu a odmítl test na alkohol, při nehodě se zranil spolujezdec

V neděli 4. února po třetí hodině ráno došlo k dopravní nehodě, kdy sedmadvacetiletý řidič nezvládl řízení svého auta a vyjel vpravo mimo silnici, kde narazil do vzrostlého stromu. Řidič odmítl test na ovlivnění alkoholem i jinými návykovými...

Na dálnici z Ostravy na Olomouc kličkoval kamion s cizí poznávací značkou. Jeho řidič byl namol opilý

V sobotu po jedné hodině odpolední vyjížděli dálniční policisté z oddělení Kocourovec k případu, kdy měl na dálnici D1 ve směru z Ostravy na Olomouc kličkovat kamion s mezinárodní poznávací značkou.

Řidič se plně nevěnoval řízení svého auta, skončil ve sloupu veřejného osvětlení

V neděli 4. února o půl 4 odpoledne došlo v obci Líšnice na Šumpersku k dopravní nehodě, při níž čtyřicetiletý řidič narazil do sloupu veřejného osvětlení.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.