pondělí 29. dubna 2024 Robert

Kultura

Během adventu nabídne Arcibiskupství olomoucké prohlídky, koncerty i program pro děti

Koncerty, komentované prohlídky ve slavnostně vyzdobených sálech či programy pro děti chystá na nadcházející advent olomoucké arcibiskupství.

Adventní benefiční koncert podpoří děti s cystickou fibrózou. Za výtěžek se koupí nové přístroje

Operní diva Anna Butkiewicz a slovenská zpěvačka Janais se představí 8. prosince v BEA Centru na adventním benefičním koncertu pořádaným neziskovou organizací Crosspoint Olomouc.

Desetimetrový smrk z Hranic čeká cesta do Nizozemska. O takové stromy je tam nouze

Zřejmě nejdelší cesta ze všech vánočních stromů v tuzemsku čeká desetimetrový smrk z Hranic na Přerovsku. Město jej již tradičně posílá do partnerského města Leidschendam-Voorburgu v Nizozemsku.

Dny dobrovolnictví Olomouckého kraje odstartují ve čtvrtek. Čeká vás bohatý kulturní program, třeba koncert Marka Ztraceného

Olomoucký kraj ve spolupráci s Maltézskou pomocí pořádá při příležitosti Mezinárodního dne dobrovolnictví, který se ve světě slaví 5. prosince, osvětovou akci na podporu dobrovolnických aktivit.

Podívejte se, kde všude proběhne rozsvícení vánočního stromu. Čekají vás koncerty i strom splněných přání

Dnes a v neděli se rozsvítí vánoční stromy v Jeseníku, Litovli, Šternberku a Uničově. Akce budou nabité bohatým kulturním programem.

VÍKEND PODLE DRBNY: Drbna vás zve na punč! Zajděte na andělskou výstavu nebo se zúčastněte vánočního běhu

Tento víkend bude na zajímavé akce opět bohatý. V pátek si můžete zajít na skvělý punč a zároveň tak přispět na dobrou věc. Hned potom se běžte pokochat výstavou krásných obrazů. V Prostějově se rozsvítí vánoční strom a vystoupí tam Magda Malá. V...

V Prostějově se vánoční strom rozsvítí v pátek v pět hodin odpoledne

Prostějovský vánoční strom se rozsvítí už v pátek 30. listopadu 2018 v pět hodin odpoledne. Rozsvícení proběhne na prostějovském náměstí T. G. Masaryka s muzikálovou zpěvačkou Magdou Malou a program bude pokračovat i během víkendu.

Vánoční benefiční koncert v Dómu pomůže zkrášlit kojenecké oddělení Dětské kliniky

Skladby Johanna Sebastiana Bacha, Stanislava Vrbíka, Johanna Christiana Heinricha Rincka či Johna Redforda zazní na Vánočním benefičním koncertu pro Dětskou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc, který se uskuteční v olomoucké katedrále sv. Václava...

AKTUÁLNĚ: Ve vedení baletu divadla končí dlouholetý šéf Robert Balogh, kvůli opakovaným porušení předpisů divadla

Po devíti letech končí ve vedení olomouckého baletu Moravského divadla v Olomouci Robert Balogh. Vedení divadla ho odvolalo na základě několikerých pochybení a porušení vnitřních předpisů divadla. Nahradí ho Michal Štípa.

Program vánočních trhů na Floře bude pestrý, nabídne i pekelnou show čertů z Rakouska

Tradiční vánoční trhy v prostorách olomouckého Výstaviště Flora ozdobí letos koncerty, živý betlém i návštěva rakouských čertů. Brány největšího pavilonu A se otevřou 14. prosince, akce Vánoce na Floře potrvá do 19. prosince.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.