pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #15: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích a depozitech

Úterní mazlíci hledající nového páníčka jsou tu. Pokud máte o některého z nich zájem, kontaktujte některý z olomouckých útulků či depozit.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Kontakt:

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Štaflík


Štaflík je pětiletý kříženec. Zpočátku je trošku nedůvěřivý. Pejsek hledá nový domov a nejlépe by mu bylo v domku se zahrádkou.

Rea


Rea je osmiletá fenka plemene maltézský psík a hledá nový domov. Fenka se fixuje na lidi a tak by byla raději někde u starších lidí, kteří již nemusí odcházet do práce.

Žiži


Žiži je malé přítulné kotě. Kočička byla nalezená na ulici ještě s dalšími šesti koťaty. K odběru budou za dva až tři týdny.

 

Pomocné ruce

Kontakt:

Adresa: ul. Jeremenkova, Olomouc
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Mimi


Mimi je osmiměsíční krásná mazlivá kočička. Byla vrácena po půl roce z adopce s tím, že čůrala do postele. Možná to tak nemuselo dopadnout, někdy stáčí jen změna steliva nebo úplná maličkost.

Artur


Artur je jedno z koťátek, které potkalo smutný osud, protože koťátka byla nechtěná. Místo, aby si hrál doma s maminkou a sourozenci a čekal na nový domov, byl spolu se třemi dalšími kočičími kluky strčen do pytle od krmiva a vyhozen. Zřejmě koťata kočky u níž majitelé neřeší kastraci.

Vigo


Vigo je kastrovaný kocourek, ve věku okolo šesti let, který byl odchycen Městskou policií na ul. Šantova v Olomouci, kde se toulal více než dva týdny. Byl celý špinavý a uši měl plné svrabu. Teď je z něj opět krásný, statný mazlík, který je vděčný za každé pohlazení. Bohužel trpí alergií, a proto potřebuje speciální hypoalergenní krmivo.

Čtěte více:

 

Autoři | Foto www.flickr.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.