pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Ostatní sporty

FOTO: Na Korunní pevnůstce se odehrál desátý ročník Mozartových koulí. V pétanque se utkalo 37 soupeřů

V jubilejním desátém ročníku Mozartových koulí zvítězili hráči pétanque klubu Hrode Krumsín. V sobotu 12. srpna na Korunní pevnůstce v Olomouci překonali rekordních 37 soupeřů, včetně hráčů z Polska a Slovenska.

V září se uskuteční první Olomoucký pivní maraton. Máte odvahu?

Startuje historicky první Olomoucký pivní maraton! V sobotu 23. září 2017 od 11:00 na Horním náměstí, odkud soutěžící vyběhnou do celého města. Jednotlivci nebo maximálně tříčlenná družstva se utkají v běhu přes překážky – olomoucké partnerské...

Dneškem začíná Czech Cycling Tour v Uničově

Už dnes začíná v Uničově největší sportovní akce na Olomoucku. Časovkou družstev na 18,6 kilometrů vyrazí vstříc na celkem 553 kilometrů přední cyklisté světa letošnímu ročníku Světového poháru v silniční cyklistice Czech Cycling Tour 2017.

Na Pevnůstce to v sobotu bude žít mezinárodním turnajem v pétanque

V sobotu 12. srpna se od 9 hodin na Korunní pevnůstce v Olomouci koná 10. ročník open turnaje v pétanque s názvem Mozartovy koule. Přihlášen je rekordní počet hráčů, přesto je turnaj nadále otevřen i příchozím.

Olomouc čeká v sobotu druhý ročník festivalu dračích lodí

Řeku Moravu v sobotu 5. srpna na celý den zaplní dračí lodě. Koná se totiž druhý ročník Olomouckého draka. V areálu U Envelopy se to nebude hemžit jenom závodníky. Doprovodný program potěší každého návštěvníka. 

Česká výprava loví jednu medaili za druhou. Opět jsou mezi mistry i olomoučtí závodníci

Druhý den mistrovství světa juniorů a U23 na rakouském Muru přinesl české výpravě další cenné kovy. Pět titulů mistrů světa a jeden titul vícemistrů ukazuje, že česká výprava závodům družstev opět kralovala.

České juniorky ve sjezdu drtí světovou konkurenci

První závodní den Mistrovství světa juniorů a U23 přinesl pro české barvy mnoho skvělých umístění. O absolutní bombu dne se ale postaraly české dívky závodící v kategorii K1, když dokázali obsadit pozice od prvního do čtvrtého místa. Klára...

Jezdec Aleš Opatrný podruhé během měsíce startoval na Hané, podruhé oslavil vítězství

Podruhé během měsíce startoval jezdec Aleš Opatrný v Olomouci, podruhé z toho bylo vítězství. Po triumfu na červnovém J&T Banka CSI3*W ovládla česká parkurová jednička i Creditas Velkou cenu Olomouce, která se jela v rámci 5. kola Českého...

Kristýna Plíšková ve finále ITS Cupu nestačila na dvaadvacetiletou Američanku Peraovou

Tenisový turnaj žen ITF v Olomouci překvapivě vyhrála dvaadvacetiletá Američanka Bernarda Peraová. Hráčka z třetí stovky žebříčku zvítězila ve finále nad nejvýše nasazenou Kristýnou Plíškovou, světovou jednačtyřicítku zdolala 7:5, 4:6, 6:3.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.