sobota 4. května 2024 Květoslav

Olomoucko

Bylo vyhlášeno pátrání po čtrnáctileté Natálii. Ve čtvrtek se nevrátila domů ze školy

Policie v pátek 8. února vyhlásila pátrání po čtrnáctileté Natálii Zvárové, která byla naposledy spatřena ve čtvrtek 7. února kolem poledne, kdy odcházela ze školy. Od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu.

Olomoučtí lékaři mezi sebou tipují počet narozených dětí. Teď se k nim může přidat i veřejnost

Pět kilogramů mandarinek si můžete vždy na konci čtvrtletí letošního roku odnést z Porodnicko-gynekologické kliniky Fakultní nemocnice Olomouc. Stačí jen, abyste si online zkusili tipnout, kolik dětí se v největší porodnici v Olomouckém kraji za...

Město chce postavit východní tangentu a zachovat silnici mezi Chválkovicemi a Samotiškami

První jednání vedení města Olomouce s vedením Ředitelství silnic a dálnic proběhlo jen pár dní po zveřejnění programového prohlášení, ve kterém Rada města Olomouce říká, že bude podporovat výstavbu východní tangenty při zachování silnice...

FOTO/VIDEO: Policie, hasiči i záchranáři v Šantovce. Druhý víkend Hrdinů regionu se blíží

Policisté, hasiči i záchranáři jsou hrdinové našeho regionu a předvedou to o víkendu 9. a 10. února od jedné hodiny odpoledne do šesti hodin večer v olomoucké Šantovce.

Strážníci během středy dvakrát pomáhali revizorům s černými pasažéry. Od začátku roku už jde o 45 případů

Jen ve středu 6. února museli vypomáhat strážníci hned dvakrát revizorům. Důvodem bylo ověření osob, kteří u sebe neměly platnou jízdenku v městské hromadné dopravě.

VIDEO: Sigma jde do jarní části s cílem posunout se v tabulce výš

Fotbalisté Olomouce vstoupí do jarní části prvoligové sezony až ze čtrnáctého místa s náskokem čtyř bodů na poslední Duklu Praha. Hanáci ale věří, že navážou na zlepšení z druhé poloviny podzimu a posunou se do klidnějších vod tabulky.

Jaké jsou podmínky v olomouckých domácnostech? To bude zjišťovat Český statistický úřad

Český statistický úřad letos organizuje výběrové šetření životních podmínek českých domácností. Jde o získání dlouhodobě srovnatelných údajů o sociální a ekonomické situaci obyvatel. Šetření probíhá do 26. května 2019.

Muž vykrádal auto v Trnkově ulici, vyrušili ho však policisté. Teď mu hrozí dva roky ve vězení

Ve středu ve tři čtvrtě na dvě ráno došlo v Olomouci v Trnkově ulici k pokusu o vloupání do auta. Policistům se díky rychlé reakci podařilo na místě zadržet čtyřicetiletého muže, kterého podezírají z přečinu krádež ve stádiu pokusu, uvedl...

Představení Divadla Tramtarie upozorní seniory na praktiky podvodníků

Pomoci seniorům rozpoznat manipulativní a falešné chování podvodníků má komentované divadelní přestavení, které pod názvem Víš, kdo volá připravuje sociální odbor Olomouckého kraje spolu s olomouckým divadlem Tramtarie. Představení by mělo...

Láska je věda. Olomoucká Pevnost poznání zve na aktivity pro celou rodinu

Láskyplný program zasáhne během víkendu 16. a 17. února popularizační centrum Pevnost poznání Univerzity Palackého v Olomouci. Organizátoři připravili interaktivní aktivity, které pobaví nejen zamilované. Na své si přijde celá rodina.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.