pondělí 29. dubna 2024 Robert

Olomoucko

Olomoucký Pastiche Filmz chystá na listopad politickou satiru, či dokument o fotbale

Filmový klub Pastiche Filmz v Olomouci funguje přes šestnáct let a každý týden promítá artové, experimentální i komerční filmy. Na listopad zařadili do programu dva hrané filmy, dva dokumentární a jeden ambiciózní amatérský projekt.

Venčení psa skončilo pěstním útokem

čtvrtek, 7. listopadu 2019, 13:30KrimiOlomoucko

Venčení psa skončilo pěstním útokem

Včera večer vyjížděla olomoucká městská policie do parku na nábřeží Přemyslovců. Muže, který venčil svého psa tam napadl jiný pejskař.

Oběšený policista na mostě v Olomouci. Soudu se nepodařilo prokázat vraždu

Vražda policisty z Olomouce, který byl nalezen v únoru 2015 oběšený na mostě na periferii města, se nepodařila prokázat. Rozhodl o tom olomoucký krajský soud poté, co mu případ vrátil vrchní soud. Za vraždu policisty poslal soud původně...

Při nočním požáru vznikla škoda za milion korun. Jedna osoba se nadýchala nebezpečných zplodin

Včera před půl jedenáctou začalo hořet několik palet s kartonovými obaly v průmyslovém objektu v Palackého ulici v Litovli. K místu vyrazily jednotky profesionálních stanic Litovel a Uničov za pomoci dobrovolných hasičů Senice na Hané a Tři Dvory.

Žena měla v peněžence 45 tisíc korun, ztratila ji a nálezce si ji ponechal

Padesátiletá žena ztratila v Olomouci svou peněženku. Někdo peněženku našel a nechal si ji s celým jejím obsahem, kde bylo kromě platebních a zákaznických karet i 45 tisíc korun českých a čtyři tisíce forintů. Celková škoda tedy čítala 47 600 korun.

AKTUÁLNĚ: Policisté, kteří bourali u Šantovky, mířili k zásahu. Tam však nedojeli

K nehodě dvou aut, z nichž jedno bylo policejní, došlo dnes před osmou hodinou ranní v centru Olomouce v křižovatce třídy Svobody a Polské ulice. Při nehodě nebyl nikdo zraněn.

FOTO: Most v Komenského ulici se otevře 18. prosince. Podívejte se, jak vypadá

Nový most v Komenského ulici, který je součástí rozsáhlých protipovodňových opatření v okolí řeky Moravy nedaleko centra Olomouce, bude po dokončení posledních velkých stavebních úprav otevřen 18. prosince. Po jednání zástupců radnice s Povodím...

Muž, co strašnou smůlu měl. Náhled do života olomouckého záchranáře Martina Pospíšila

Nová kniha olomouckého záchranáře Martina Pospíšila se v těchto dnech objevuje v českých knihkupectvích. První kniha sklidila z části pohoršené reakce, nyní tu však máme pokračování. A o čem kniha Muž, co strašnou smůlu měl vlastně je?

Podniky na Rožňavské musí do jedenácti zavřít. Je to neschopnost vedení města, reagují provozovatelé

Zastupitelstvo města Olomouce na svém zasedání v pondělí 4. listopadu schválilo vyhlášku, dle které musí podniky na ulici Rožňavská zavírat ve 23:00, a to i v pátek a v sobotu.

FOTO: Marihuana, hašiš i pervitin. Olomoučtí kriminalisté odhalili za víkend tři dealery drog

Přes víkend vyřešili kriminalisté hned tři případy, které souvisely s neoprávněným držením omamných a psychotropních látek. V jejich síti tak uvízli dva muži ve věku 33 a 26 let a osmnáctiletá žena.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.