pátek 3. května 2024 Alexej

Kultura

Jarní Flora představí Tajemnou tvář světa. Soutěžte o lístky!

Fantastická Afrika, karnevalové Benátky, tradiční masopust či velkolepá divadelní scéna. Nejočekávanější mezinárodní květinová výstava Flora Olomouc jarní etapa obsadí ve dnech 20. až 23. dubna olomoucké Výstaviště. Již 38. ročník nejstarší a...

Olomoucké Horní náměstí oslaví v neděli Velikonoce

Na Velikonoční neděli nemusíte sedět doma. Na Horním náměstí pro vás bude přichystaný bohatý program. Od 8 až do 15 hodin zde najdete spoustu zajímavostí. Program bude doprovázet cimbálová muzika a taneční soubory.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Akční jízda Rychle a zběsile 8 a komedie Špunti ve vodě

Týden utekl jako voda a do Premiere Cinemas míří dvě filmové premiéry! Zajít můžete na osmičku Rychle a zběsile 8 a českou komedii Špunti ve vodě.

AFO52 bude snít (nejen) o robotech!

středa, 12. dubna 2017, 13:30Kultura

AFO52 bude snít (nejen) o robotech!

Letos v dubnu už baterii robotů potkáte i v Olomouci! Vše, co s příchodem plecháčů a umělé inteligence souvisí technicky, vědecky i společensky, totiž odhalí ponurá i optimistická programová sekce AFO52 (25. - 30. 4. 2017), která skutečně drží...

Olomouc zažije pořádnou dávku exotiky, druhý ročník Urbano Latino Festivalu je za dveřmi

Hvězdy latinskoamerické hudby, světoví taneční lektoři, mezinárodní DJs a mix latino tanců na jednom místě, a ještě k tomu v srdci Hané? Ano! Olomouc čeká už 8. ročník Urbano Latino Festivalu a máte se opravdu na co těšit.

Do Olomouce zamíří Billy Talent, doprovod jim budou dělat Horkýže Slíže a Pražský výběr

Do Olomouce zamíří v létě kanadská punk-rocková kapela Billy Talent. Při svém turné po evropských festivalech vystoupí na začátku srpna v Korunní pevnůstce během letního festivalu Olomoucké kulturní prázdniny.

Dolní náměstí ožívá s Divadlem na cucky i jarními festivaly

Olomoucké Divadlo na cucky vytváří kulturní zázemí v domě na Dolním náměstí. Své plány a projekty představilo všem zájemcům v dočasně otevřených prostorách. Kdo chce, může přispět k jejich realizaci finančně nebo vlastními silami.

KULTURA V OLOMOUCI: Zajděte na farmářské trhy nebo legendární duo Kaiser a Lábus

Každý pátek vám Olomoucká drbna již tradičně přináší kulturní přehled. Ne jinak je tomu i tentokrát. V následujících sedmi dnech můžete vyrazit na farmářské trhy, výstavu s netradičními obrazy, besedu s významným spisovatelem a nebo hned několik...

Zlín Film Festival představuje v Olomouci originální filmové klapky

Od středy 5. dubna se letošní kolekce originálních filmových klapek představuje návštěvníkům Galerie Bohéma v Olomouci. Symbolickým klapnutím výstavu v úterý 4. dubna na slavnostní vernisáži zahájila výtvarnice Věra Hejdová.

RECENZE: Late Shift - film, který má sedm konců, ale vy se toho svého nedočkáte

Noční směna (Late Shift) je v mnoha ohledech výjimečný film, který pasuje diváka do role scénáristy. Každý divák v sále se totiž podílí na tom, jak Noční směna skončí. Přes aplikaci rozhodujete za hlavního hrdinu. Údajně bylo filmaři natočeno...

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.