sobota 18. května 2024 Nataša

Společnost

Základní škola Mozartova má nové víceúčelové hřiště. Odpoledne bude k dispozici i veřejnosti

Nové víceúčelové hřiště pro sport a volný čas dětí, které bude v odpoledních hodinách k dispozici i veřejnosti, vzniklo v olomoucké ZŠ Mozartova.

Mladík si vyjel do lesa na houby na čtyřkolce. Za půl hodiny už ji nenašel

Zábřežští policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu neoprávněné užívání cizí věci.

Muž potřeboval pomoci s interdimenzionálním přenosem vědomí. Čekal na imaginárního přítele

Městské policii Olomouc bylo včera před jedenáctou hodinou večer oznámeno, že v ulici Přichystalova se nachází muž, který se modlí u zapáleného kbelíku.

FOTO: V Olomouci vznikne příští rok přes sto pracovních míst, M.L.S. Holice postaví novou výrobní halu

M.L.S. Holice, výrobní společnost vyrábějící generátory, vytvoří příští rok v Olomouci přes sto nových volných pracovních míst. V Rumunsku se totiž ruší tamní výroba a celá se přesune právě do Holice na ulici Průmyslová, kde již společnost sídlí....

Modrý hroch pomohl olomoucké dětské chirurgii. Na golfovém turnaji se vybralo přes čtvrt milionu korun

Už dvanáctým rokem pořádá Nadační fond Modrý hroch benefiční golfové turnaje, jejichž výtěžek pomáhá malým pacientům dětských chirurgických oddělení.

Levandulová zahrádka ve šternberské nemocnici všestranně léčí pacientky i těší návštěvníky

Jiřinka, Pavča, Šárka, Renáta, Lenička. Taková jsou jména čerstvě vysázených levandulí v novém záhonu u vstupu do porodnice Nemocnice Šternberk, člena skupiny AGEL.

POČASÍ NA PÁTEK: Ráno se objeví mlhy, přes den bude přibývat oblačnosti

Zpočátku polojasno a ojediněle mlhy. Postupně přibývání oblačnosti a místy slabý déšť, večer přeháňky. Nejnižší noční teploty 11 až 7 °C. Nejvyšší denní teploty 17 až 21 °C. Slabý, během dne mírný jihozápadní až západní 2 až 6 m/s. Mějte fajn pátek!

Troubky na Přerovsku odstranily jednu z nepovolených hrází, obec by neuchránila

Troubky na Přerovsku v těchto dnech odstranily jednu z nepovolených hrází, kterou nechaly vybudovat v roce 2013 bez povolení úřadů na ochranu proti povodním. Podle odborníků by neměla účinnost. Troubky, symbol záplav z roku 1997, tak v současné...

Staňte se díky projektu ODVAHA DAROVAT hrdiny, kteří plní dětská přání

Pod křídly o.p.s. Společně pro děti se zrodil unikátní webový projekt. Platforma, na které si sami můžete zvolit, kterému dítěti nebo dětem pomůžete v jejich nelehké životní situaci. Je pouze na vás, komu a pro jaký konkrétní účel bude váš dar...

Prostějov příští rok nezdraží odpad, poplatek má zůstat na stejné částce

Obyvatelé Prostějova by příští rok měli za svoz a likvidaci komunálního odpadu zaplatit stejně jako letos 600 korun na osobu. Cenu poplatku za odpad ponechává na letošní úrovni vyhláška, kterou schválila městská rada a ještě ji musí schválit...

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.