pátek 26. dubna 2024 Oto

Hokej

Mora ztratila zápas v poslední vteřině!

pondělí, 30. ledna 2023, 11:18Hokej

Mora ztratila zápas v poslední vteřině!

Premiéru v extralize zažil útočník Jan Kučera, který nastoupil ve 3. formaci s Lukášem Klimkem a Janem Bambulou.

Mora popáté v sezóně nedala ani gól

středa, 25. ledna 2023, 23:44Hokej

Mora popáté v sezóně nedala ani gól

První akci vedli Káňa s Orsavou, druhý jmenovaný ale nestihl dopravit puk do prázdné branky. Šancí bylo pomálu, oba týmy hrály spolehlivě na puku. Málo se i přerušovalo.

Olomoučtí kohouti porazili Plzeň 3:2 a odváží si 3 body

První třetině se protáhla a to kvůli častým přerušením a bitkám. Ale popořadě. Hned v úvodu měla Mora velkou šanci v 5 minutové přesilovce, za zásah do oblasti hlavy a krku šel sedět Baránek.

Derby s Kometou je tady! V sezóně podruhé v plecharéně

Kdo by neměl rád derby! Oblíbený zápas se letos již podruhé odehraje v plecharéně, celkově se oba týmy utkají v letošní extraligové sezoně potřetí.

Bude mít Olomouc halu? Město si nechá zpracovat analýzu

Olomoucká radnice si nechá zpracovat analýzu porovnávající tři možné varianty multifunkční haly, která má nahradit letitý zimní stadion nedaleko centra města. Odborníci porovnají finanční náročnost investice i náklady na 30 let provozu haly.

Porazí Hradec potřetí? Mora má zálusk na tři body

Dva vzájemné zápasy letos odehráli hokejisté Olomouce a Hradce Králové. V obou zápasech dominovala Olomouc, která je vyhrála 3:0 a 5:0 a nedostala tak od svého soupeře zatím ani gól.

Hokejisté Vítkovic dobyli Olomouc a zůstávají jen bod za vedoucími Pardubicemi

Hokejisté Vítkovic zvítězili v utkání 33. kola na ledě Olomouce 4:2. Ostravané vedli v 24. minutě už 3:0 a díky plnému zisku udrželi těsný kontakt s vedoucími Pardubicemi, ztrácí na ně bod.

Olomouc podlehla Českým Budějovicím. Dostala 4 góly

Před koncem roku se HC Olomouc snažila porazit při venkovním utkání Motor Budějovice. Nepovedlo se a poslední body z loňského roku se pokusila získat na Vítkovicích.

VIDEO: Hanáci zabrali! První bod v extralize získal syn Tomajka, navíc u vítězné branky

Kohouti napravili porážku 2:4 z Mladé Boleslavi. Z Ostravy si vezou cenné vítězství 2:1, vítěznou branku si připsal bek Tomáš Dujsík, u které mu asistoval osmnáctiletý Matěj Tomajko!

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.