čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Hokej

Mora podlehla Třinci, ten jí nasázel pět branek

Hanáci nezvládli předposlední utkání základní části a prohráli s Oceláři 0:5. Tým Jana Tomajka a Borise Žabky nejvíce litoval nevydařeného závěru první poloviny zápasu, ve které soupeř vstřelil tři góly.

Olomoucká Mora porazila pražskou Spartu

pátek, 3. března 2023, 17:13Hokej

Olomoucká Mora porazila pražskou Spartu

V utkání mezi týmy Sparta Praha a HC Olomouc padlo jen 2 góly. Po třetí třetině byl stav 1:1 a utkání se prodlužovalo, ale ani v prodloužení nepadl žádný gól. Rozhodlo se až v nájezdech, které vyhrála Olomouc 2:0.

Moře se proti Hradci nyní vůbec nedařilo. Nevstřelila ani branku

V první třetině se Hradci dařilo zastavovat olomoucké rozehrávky, ale nakonec byli hosté úspěšnější a v průběhu zápasu si dokázali vytvořit třígólové vedení. Olomouc se snažila o zlepšení, ale v závěru se jí už nepodařilo snížit a prohrála 0:4.

Mora porazila Rytíře na Kladně

sobota, 25. února 2023, 20:07Hokej

Mora porazila Rytíře na Kladně

Olomouc porazila Kladno 5:4 po prodloužení v utkání, ve kterém Kladno sice mělo lepší vstup, ale Olomouc se dokázala prosadit díky gólům Silvestera Kuska a Kladno zase díky gólu Jaromíra Jágra. Kladno sice vyrovnalo, ale v prodloužení rozhodl gól...

Mora v sobotu podlehla Liberci

neděle, 19. února 2023, 13:30Hokej

Mora v sobotu podlehla Liberci

V hokejovém zápase mezi Mora a Liberec padlo několik gólů a bylo mnoho šancí na obou stranách. Brankář Neužil předvedl výborný výkon, ale zápas se také nesl v kontroverzi kvůli kritice hráče Nahodila na rozhodčí, za což dostal 32 trestných minut.

Univerzitní derby skončilo skvěle pro olomoucký tým, vstřelil 13 branek

Olomouc vstřelila první gól a navzdory dvojitému oslabení zvýšila náskok na 3:0. Ve druhé části přišlo osm dalších gólů a Olomouc si udržela vedení, zvítězila 13:6 a sezónu skončila na 9. místě s 14 body.

Olomoucký hokejový UP tým podlehl Masarykové univerzitě

Brno vyhrálo hokejový zápas 9:2. Ve druhé třetině byla gólová smršť, kdy Brňané vsítili šest branek. Třetí třetina přinesla několik dalších branek, včetně jedné od Olomouce.

Olomouc prohrála v šlágru kola proti Třinci

pondělí, 6. února 2023, 13:44Hokej

Olomouc prohrála v šlágru kola proti Třinci

Hanáci v šlágru nedokázali uspět. V napínavém florbalovém utkání nakonec zvítězil Třinec 6:5.

Dva Olomoučtí hokejisté si zahrají v reprezentaci

Příští týden se uskuteční Švédské hokejové hry v Malmö s českou reprezentací v čele s trenérem Jalonenem. Brankář Jan Lukáš a útočník Jan Bambula z Olomouce budou součástí týmu.

Univerzitní hokej přinesl vítězství v Ústí

Utkání začalo o něco později kvůli výměně vyskleného plexiskla. Střepy přinesly štěstí nejprve ústeckému mužstvu, v 6. minutě Tot vyslal přesnou střelu z levého kruhu a využil tak přesilovku.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.