úterý 16. dubna 2024 Irena

Míčové sporty

Florbalové drama v Blansku skončilo olomouckou senzací

Olomouc v neskutečně dramatickém zápase vyhrála nad Blanskem a bere si první výhru v play-off. Cesta k prvnímu vítězství byla neskutečně náročná, ale Hanáci se nevzdali a otočili utkání neskutečným způsobem.

Basketbalista Dominik Heinzl odchází z Olomouce

Dominik Heinzl, 27letý český pivot, přestupuje z BK REDSTONE Olomoucka do Ústí nad Labem. Exceloval na pozici pivota a Ústí bude jeho čtvrtý klub v NBL.

Ani závěrečné zlepšení volejbalistkám na Prostějov na body nestačilo

Ve včerejším derby se oba týmy snažily úspěšnými útoky získat náskok, ale Olomouc nakonec prohrávala 0:3. I přes herní zlepšení a bojovnost nedokázaly hráčky vyrovnat síly s domácím Prostějovem, který získal vítězství.

Hanáčtí florbalisté vyhráli nad Orlovou a skončili na třetím místě

Olomouc ukončila sezónu v Divizi E vítězstvím nad Orlovou. Hanáci skončili na třetím místě. O bod nad nimi se nachází Třinec a vítězem základní části jsou zlínští Lions.

Olomoučtí basketbalisté podlehli pražské Slávii

Olomoucko nezvládlo ani venkovní utkání se sešívanými. Stále se drží na jedenáctém místě, ale stále mají Hanáci náskok jednoho vítězství nad posledním Hradcem Králové.

Olomoucké basketbalisty opouští zahraniční posila Williams

Dnes odpoledne oznámilo BK REDSTONE Olomoucko rozvázání smlouvy s Jonathanem Williamsem.

Olomouc se bohužel opět nedostala do finále Českého poháru žen

Královo Pole porazilo Olomouc 3:1 v napínavém semifinále a postupuje do finále. Olomouc se bude muset spokojit s bojem o bronz.

Olomoucké florbalistky podlehly o bod Kunraticím

Domácí tým se dostal do vedení v 7. minutě přesnou střelou Sabiny Šnajberkové. Olomouc se snažila, ale vyrovnat se jí podařilo až v třetí třetině. Nicméně hat-trick Kovaříkové zajistil domácímu týmu vítězství 6:5.

Olomouc porazila v důležitém utkání gradecký tým basketbalistů

Olomoucko vyhrálo ve veledůležitém utkání proti Hradci Králové. Hanáci si udělali na Hradec náskok jedné výhry a tak se můžou méně obávat baráže o udržení v NBL.

Hanáci prohrávají v úvodním zápase Národní basketbalové ligy proti Slavii Praha

Olomoucko prohrálo svůj úvodní zápas do Části poražených Národní basketbalové ligy. Svůj první zápas odehrál REDSTONE v domácím prostředí, kde se nepodařilo porazit Slavii Praha.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.