čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Míčové sporty

Češi porazili čínské basketbalisty, zazářil i olomoucký rodák

Čeští amatérští baseballisté porazili profesionální tým Číny v historickém zápase, kde se předvedli vynikající výkony Daniel Padyšák, Martin Schneider a Martin Mužík, který svým tříbodovým homerunem otočil zápas a zajistil vítězství 8:5.

Volejbalový zápas VK UP Olomouc proti Dukle Liberec s neuvěřitelným průběhem a vítězstvím po tie-breaku 17:15

Olomouc a Liberec hráli volejbal. Frankevych z Olomouce měla silný servis, ale Liberec dokázal otočit. Olomouc nakonec vyhrála 3:2 v tie-breaku, když Tinklová proměnila druhý mečbol.

Olomouc prohrála páté rozhodující utkání v play-off proti Blansku

Olomouc nevyužila ani třetí možnost postoupit přes Blansko. Naopak Blanskou sklaplo Csaplárovu past otočila skóre play-off z 0:2 na 3:2.

Olomouc prohrála i druhé domácí florbalové utkání

Olomouc promarnila i druhé možné ukončení play-off s Blanskem, ale tentokrát to bylo o jeden jediný gól. Hanáci tak budou muset odehrát páté rozhodující utkání na půdě Blanska.

Olomouc získala body v důležitém basketbalovém utkání, porazila Hradec Králové

Olomoucko porazilo Hradec v důležitém utkání. Taktika a výkony hráčů vedly k vítězství 96:70. Nová posila Pipkins přispěla 15 body a celkově se více než 10 bodů trefilo až pět hráčů týmu. Hanáci vedou o dvě výhry a zlepšili si šance na udržení.

Volejbalistky Univerzity Palackého převálcovaly Sokol Šternebrk

Volejbalový zápas mezi týmy Šternberk a Olomouc skončil vítězstvím Olomouce 3:0. Olomoucké hráčky dominovaly v celém zápase a vyhrály sety 25:17, 25:13 a 25:15. Hráčky z Šternberka se snažily držet krok, ale nakonec nedokázaly uhrát ani jeden set.

Basketbalový tým BK REDSTONE Olomoucko oznámil příchod nové posily!

Olomoucko má novou posilu na pozici rozehrávače, a to je americký basketbalista Luwane Pipkins. Luwane je 26 let a pochází z Chicaga. Měří 180 centimetrů a má zkušenosti zejména z americké univerzitní basketbalové ligy (NCAA).

Olomoučtí florbalisté berou druhé vítězství nad Blanskem

Olomouc získala druhé venkovní vítězství v play-off, když porazila Blansko 3:2. I přes tlak soupeře v závěru utkání dokázali Hanáci udržet vedení a dostat se do vedení 2:0 v sérii. V utkání se celkem padlo 5 gólů, ale to stačilo Olomouci k výhře.

Olomoucké florbalistky rozdrtily pražský tým 16:0

Olomoucké florbalistky deklasovaly Panthers Praha 16:0 a skončily v základní části na sedmém místě. Ve čtvrtfinále se utkají proti Ostravě.

Z Frýdku-Místku si olomoucké volejbalistky odváží tři body

Hráčky Olomouce dominují v domácím utkání proti Frýdku-Místku, což se projevuje v jejich převaze od začátku a v jednoznačném vítězství ve třetím setu. Navzdory zlepšení soupeřek v dalším setu, Olomouc nakonec zvítězí 3:1 na sety.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.