pondělí 29. dubna 2024 Robert

Míčové sporty

Olomoucké volejbalistky podlehly Brnu v sobotním utkání

V prvním setu dominovali brněnské Šelmy, ale po oddechovém čase se Olomouc snažila o návrat. Ve čtvrté sadě bylo dlouho vyrovnané skóre, ale nakonec zvítězily Šelmy 25:21.

Čtyři olomoucké hráčky florbalu míří do národního reprezentačního týmu

Začal florbalový reprezentační týden. Ženská reprezentace hraje v Itálii kvalifikaci o Mistrovství světa. Mužský národní tým vyzve v královéhradecké hale Třebeš dvakrát Švýcarsko. Oba zápasy jsou beznadějně vyprodané.

FBS Olomouc po gólové třetí třetině bere tři body

Olomouc začala špatně a inkasovala 3 góly v první třetině, ale dokázala snížit náskok Krnova a nakonec vyhrála 9:7 po dramatickém zápase. Hanáci šli do poslední třetiny s tím, že začínají znovu a nakonec zvítězili.

Zora těsně v Ostravě pohrála

pondělí, 30. ledna 2023, 11:28Míčové sporty

Zora těsně v Ostravě pohrála

Na utkání 14. kola házenkářské MOL Ligy cestovala Olomouc do Poruby – celku nacházejícím se na předposledním místě, jemuž hodlala vrátit vyřazení z českého poháru.

Postupujeme do Final Four Českého Poháru ve volejbale

Do prvního setu vstupujeme naprosto suverénně! Již za stavu 5:0 vidíme první time-out hostů. Poté se Šternberku zásluhou Kořínkové daří získat první a na dlouhou dobu také jediný bod.

Do závěrečné části extraligy se zapojí i nová chorvatská posila Barbara Dapić!

Letošní extraliga se pomalu, ale jistě blíží do své závěrečné části. Kromě toho nás již dnes čeká i domácí boj o Final Four Českého Poháru, který by se dle posledních dostupných informací měl odehrát v polovině února (tak jako loni) v Teplicích.

Olomoučtí baskebalisté nevyhráli. Podlehli Ústí nad Labem

V rámci 20. kola Kooperativa NBL zavítal do Čajkarény na zápas s Olomouckem celek z Ústí nad Labem. Zatímco Sluneta se drží v klidném středu tabulky, domácí REDSTONE je předposlední se stejnou procentuální úspěšností jako poslední Hradec Králové.

Olomoucké florbalistiky si připsaly první letošní výhru

Olomouc dokázala porazit pražské Bohemians na jejich domácí půdě a Hanačky vezou domů 3 body. Díky této výhře se Olomouc v tabulce sice neposunula, ale zmenšily náskok právě na Bohemians na pouhé 2 body a také 2 body na Start98.

Olomoučtí házenkáři bez vítězství podruhé v řadě, opět s výsokým rozdílem. Proti Opavě prohráli 73:105

Olomoucko prohrálo svůj druhý zápas v řadě a uzavřelo si možnost postoupit do části vítězů české Národní basketbalové ligy. V tomto zápase zazářila nová posila REDSTONE, a to Goran Vučičević.

Olomoucká Mora opět porazila třinecké hokejisty

3 794 diváků se přišlo podívat na hokejovou podívanou mezi Třincem a Olomoucí. Většina z nich odcházela z ochozů zklamaná po olomoucké výhře 3:1.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.