pátek 29. března 2024 Taťána

Sport

Olomoucká Sigma propadá na šesté místo po prohře 0:4 proti Slavii

Sigma Olomouc se ve fotbalovém utkání utkala se Slavií Praha v Olomoucké bráně. První poločas byl poměrně vyrovnaný, obrana Sigmy se snažila krotit útoky Slavie.

Pro olomoucké volejbalistky sezóna skončila

VK Prostějov porazil v čtvrtfinále univerzitní tým volejbalistek z Olomouce 3:0. Prostějov postoupil do semifinále a bude bojovat o obhajobu loňského vítězství.

Kdo by byl vhodným kandidátem na posílení Mory?

Olomoucká Mora, tým hrající v české nejvyšší hokejové soutěži, se připravuje na příští sezónu a hledá nové posily. Vedení klubu každoročně vytipovává hráče, kteří by mohli tým posílit, ale ne všichni hráči jsou si jisti svou budoucností v týmu.

Spekuljte s námi. Kdo by mohl posílit Moru?

pátek, 31. března 2023, 18:07Hokej

Spekuljte s námi. Kdo by mohl posílit Moru?

OLOsport sestavil výčet možných posil HC Olomouc včetně brankáře Jakuba Neužila, obránce Aleše Poledny a útočníka Petra Vrány.

Olomoučtí basketbalisté prohráli s USK Praha o 20 bodů a čeká je souboj o udržení s Hradcem Králové

Olomoučtí basketbalisté padli v utkání o udržení s USK Praha o rovných 20 bodů a definitivně se vzdali naděje na play-off, čeká je tak souboj o udržení s Hradcem Králové.

Tři hráči opouštějí hokejovou Olomouc, rozlučka se konala v Premiere Cinemas v Šantovce

Tři hráči opouštějí hokejovou Olomouc: útočník Jan Káňa, obránce Tomáš Dujsík a brankář Jan Lukáš. Klub s nimi a sezónou se loučil včera v Šantovce. Káňa se údajně chystá do Vítkovic, Lukáš může zamířit do finského SaiPa.

Ani domácí utkání se volejbalistkám nepovedlo

Prostějovanky vedou v druhém utkání čtvrtfinálové série díky chybám domácích na servisu. Po prvním setu se Olomouc snaží o obrat, ale Prostějov odskakuje a nakonec vyhrává 3:1. VK Prostějov tak potřebuje ještě jednu výhru k postupu.

Dramatické hanácké derby skončilo vítězstvím Prostějova v pěti setech

Prostějov prohrál první set, ale nakonec zvítězil v pátém zkráceném setu. Druhé utkání série se odehraje 28.3. na půdě VK UP Olomouc.

Orientační běžci Olomouckého kraje zahájili na konci března sezónu

V sobotu 25. března se uskutečnil závod krajského žebříčku orientačních běžců v Zdětíně, kterého se zúčastnilo celkem 357 sportovců z různých věkových kategorií. Centrem závodu byla biatlonová střelnice a závod probíhal v okolních lesích.

Olomoucko zvítězilo v Hradci a udrželo si naději na play-off

Olomoucko přehrálo Hradec v napínavém utkání a udrželo si šanci na postup do osmifinále. Pipkins byl nejlepším střelcem s 24 body.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.